Om

Sundings Café

Det anrika cafeét mitt i Mörsil

Vårt sortiment


Fikabröd, smörgåsar, smörgåstårta, lättare luncher, tårtor! Du hittar det mesta hos oss!Vårt sortiment består av det mesta du kan tänka dig inom fikabröd så som bullar, biskvier, bakelser, småkakor, mjuka kakor, wienerbröd o.s.v.

Om du är mer sugen på något matigt så har vi smörgåsar, smörgåstårta, pajer, toast och bakpotatis för att mätta magen.

Vill du köpa med dig fika hem så kan du välja bitar ur vårt sortiment eller så har vi även längder, kransar och butterkakor. Limpor och surdegsbröd finns för den som vill ha en god smörgås.


Våra smörgåsar kan fås på tekaka, rågkaka eller bräck. Du kan välja mellan räksmörgås, ost/skinka, leverpastej, köttbullar med rödbetssallad/gurksallad, ägg och ansjovis, salami och brie. 


De pajer vi har är köttfärs, ost/skinka, lax/spenat samt grekisk ostpaj. Serveras med sallad och dressing.  

Toast med ost och skinka samt sallad och dressing. Beroende på hur hungrig du är kan du välja mellan dubbel och enkel toast. Vi har mjölkfritt och glutenfritt i vårt sortiment. Det som inte finns försöker vi efter bästa förmåga ordna!Aktuellt


Här kommer vi lägga upp aktuell information


Att Beställa

Tårtor

De tårtor som finns i vårt sortiment är de flesta klassiska sorterna, Princess, Drottning, Schwarzwald, Jamaica, Frukt, Grädde, Apelsin, Buddastubbe. Tårtorna finns i storlekarna 6-8, 8-10, 10-12 och 12-15.

Du kan även få ett eget foto på  din tårta!


Beställ din tårta  två dagar innan leverans önskas.

Smörgåstårta

Vår omtalade smörgåstårta!

Smörgåstårtan finns i bitar i serveringen och görs som hel tårta på beställning  i storlekarna 5-bitar eller 10-bitar. Du kan även beställa färdigskurna bitar.

Originalet innehåller  bland annat skaldjur men vi anpassar den efter kundens önskemål.


Beställ din smörgåstårta två dagar innan leverans önskas.